Welkom in

De Tapperij Gouda

Café, terras en multifunctionele ruimte

De Tapperij

Ons café is modern maar sfeervol ingericht. Vanaf maart tot half oktober hebben we voor het café een terras van ruim 60 m2. Boven het café bevindt zich het eetcafé met een eigen bar. Ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten, feesten en partijen. Met als bonus het schitterende uitzicht op de markt en ons schitterende stadhuis.

contact

MENUKAART

Bekijk hier

drankkaart

Bekijk hier
LEKKER GENIETEN VAN

Beer, Bubbles & Bites

Nieuw uitgaan in Gouda doe je Boven de Tapperij! Met het beste uitzicht op de prachtige markt en het stadhuis van Gouda.

Lees meer

Hoe het allemaal begon…

April ’87 werd een ogenschijnlijk onhaalbare wens werkelijkheid. Zonder eigen kapitaal, kreeg ik de mogelijkheid de Tapperij over te nemen van Theo van Berkel. Bleef ik schoolmeester of werd ik café-eigenaar. De keuze was niet moeilijk. Nu ruim 30 jaar later sta ik nog steeds achter mijn beslissing. Achter een bar, gastheer zijn, is een van de mooiste beroepen die ik mij kan bedenken,

Bij De Tapperij aan de Goudse Markt kun je heerlijk ontspannen genieten van een hapje en drankje. ’s Zomers op het zonnige terras en de rest van het jaar binnen in het gezellige café. De locatie aan de voorzijde van het schitterende stadhuis, het uitgebreide drankaanbod en de gezellige sfeer dragen bij aan de beleving van jouw middagje/avondje uit.

Voor een grote groep Gouwenaars is De Tapperij al sinds jaar en dag hun tweede huiskamer. En de vele bezoekers van Gouda voelen zich net zo thuis in ons sfeervolle, gezellige café. Daarnaast weten groepen en bedrijven ook hun weg te vinden naar De Tapperij.