Soepen

Goudse kaassoep  € 4,50

Pomodori-crèmesoep met basilicum  € 4,50

Alle soepen worden geserveerd met ovenvers brood en boter

Voorgerechten

Carpaccio met Oude Goudse kaas, pijnboompitten en basilicumdressing € 8,50

Combinatie van in knoflook gemarineerde garnalen en een garnalenkroketje  € 8,50

Salade Caprese van buffelmozzarella, tomaat en pestodressing met Serranoham € 8,50

Geitenkaas in een jasje van Zeeuws spek op een frisse salade met honingdressing  € 8,50

Maaltijdsalades

Salade Tapperij met gemengde sla, gerookte kipfilet, crispy bacon, blokjes appel en Ceaserdressing € 10,50

Salade met geitenkaas, zontomaatjes, walnoten en honingdressing € 10,50

Salade met tonijn, rode ui, kappertjes, tomaat en ei € 10,50

Alle salades worden geserveerd met ovenvers brood en boter

Burgers

burgers worden geserveerd met een handje vlaamse friet

Classic Burger van Angusbeef met tomaat, ui, augurk, kaas en bacon € 12,50

Italian Burger van Angusbeef met mozzarella, tomaat en pesto € 12,50

Hoofdgerechten

supplementen: groene salade: € 2,50

en vlaamse friet: € 3,75

Huisgemaakte lasagne € 12,50

Tagliatelle met zeebaarsfilet en oreganosaus € 13,50

Saté van kipfilet met atjar, kroepoek en satésaus € 9,50

Hollandse biefstuk van Waards rund met paddenstoelensaus € 14,50

Spies van de grill van Wagyu-beef met ui, paprika, courgette en pepersaus € 14,50

Huisgemaakte quichepunt met tomatenchutney € 11,50

Desserts

Kaneelijs met appelstrudel  € 6,00

Tiramisu Boven de Tapperij €  6,00

Openingstijden keuken: 17:00 – 21:00 uur woensdag t/m zondag